Mini PC in da raktárhouse
Avagy miért érdemes a passzív hűtésű mini számítógépeinket használni raktárakban?

A mini számítógépek egyre népszerűbbek a különböző ipari alkalmazásokban, hiszen kis helyet foglalnak, kevés áramot fogyasztanak és sokoldalúan használhatók. 

De miért válasszuk a passzív hűtésű mini PC-ket a raktárakban?

Milyen előnyökkel jár ez a technológia?

A passzív hűtésű mini PC-k olyan számítógépek, amelyek nem rendelkeznek ventilátorokkal vagy más mozgó alkatrészekkel a hőelvezetéshez. Ehelyett speciális hűtőbordákkal vagy házzal rendelkeznek, amelyek elvezetik a processzor és más komponensek által termelt hőt. Ez több szempontból is előnyös:

Zajmentes működés


A passzív hűtésű mini PC-k teljesen csendesen működnek, így nem zavarják a raktári dolgozókat vagy a környezetet. Ez különösen fontos lehet olyan helyeken, ahol zajérzékeny berendezések vagy érzékelők vannak.

Por- és nedvességállóság


A passzív hűtésű mini PC-k nem szívják be a port vagy a nedvességet a levegőből, így nem kell aggódni az alkatrészek tisztítása vagy cseréje miatt. Ez nagyban növeli a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot, különösen olyan raktárakban, ahol sok por vagy pára van.

Alacsony karbantartási igény


A passzív hűtésű mini PC-k nem igényelnek különleges karbantartást vagy szervizelést, hiszen nincsenek mozgó alkatrészeik. Ez csökkenti a költségeket és az időveszteséget, valamint megkönnyíti az üzemeltetést.

Erős számítási teljesítmény


A passzív hűtésű mini PC-k nem jelentenek kompromisszumot a teljesítményben, hiszen modern processzorokkal és memóriákkal vannak felszerelve. Akár több kijelzőt is meghajthatnak, és képesek futtatni az igényes ipari és mesterséges intelligencia (AI) alkalmazásokat is.

A mini-pc.eu oldalon többféle passzív hűtésű mini PC-t találhat, amelyek ideálisak raktárakba.

Például a K7 modell, amely 4 darab RS232 soros porttal is rendelkezik, több monitort képes meghajtani, azonnal aktiválható és használható Win 10 Pro-val előtelepítve és 3 év garanciával rendelkezik. 8GB RAM és Intel i7-5600U és SSD biztosítja, hogy a raktári alkalmazásai megfelelő teljesítménnyel működjenek.

Az egyszerűbb feladatokra, információk megjelenítésére, soros porttal rendelkező K6 modell lehet jó megoldás az asztalra vagy állványra. 8GB RAM és egy Intel Celeron N3150-es CPU, két kijelző és hálózati csatlakozó biztosítja az előre telepített Win 10 Pro gyors használatba vételét, 3 év garanciaidővel megtámogatva.

Fitlet 3 modelljeink konfigurálhatóak, komolyabb teljesítményt biztosítanak és 5 év garanciával védik a befektetését. 

A Bedrock PC V3000, Tensor I22 és Airtop3 pedig lenyűgöző teljesítménnyel, testreszabhatósággal mesterséges intelligencia, nagy számítási teljesítményigényű alkalmazásokhoz kitűnő választás.

Kérjen ajánlatot egyes gépekre vagy tanácsot az igényeinek és a feladatnak legjobban megfelelő gépekre.

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.
Oszd meg ezt a cikket
Címkék
ArchÍVUM
Új Mini PC-k ismertetői
Ismerd meg a Bedrock és Tensor I22 Mini PC-ket, kérj ajánlatot a kívánt konfigurációra