Fitlet3 és az MI (Mesterséges Intelligencia)
Vigyük az MI-t a gyártósor mellé


Kompakt, passzív hűtésű kialakítás

A Fitlet3 kis mérete (133 x 100 x 35 mm) ellenére a belső komponensek által termelt hőt is hatékonyan vezeti ki a hűtőbordákra, lehetővé téve akár a -40°C - +85°C közti környezetben való alkalmazását.

Rugalmas konfigurációk

Az opcionális FACET vagy belső bővítőkártyákkal igény szerint lehet új funkciókkal bővíteni az gépet, legyen szó akár két háttértár alkalmazására, WiFi/BT vagy modem, esetleg RS232/485 + GPIO-ra.

Hailo-8 AI processzor

Az M.2 belső interfészeknek köszönhetően a mesterséges intelligencia alkalmazásokat akár 2 darab Hailo-8 AI processzorral tudjuk megtámogatni.

Hailo-8 AI Accelerator

A Hailo-8™ M.2 Modul egy AI gyorsító modul, ami a 26 TOPS-os Hailo-8 AI processzorra épül. Támogatja a PCIe Gen 3.0-at, a lent látható kialakításoknak köszönhetően egy gépbe akár több AI processzort is be lehet helyezni.

Elsősorban AI-val, képfeldolgozással foglalkozó fejlesztő cégeknek ajánlott.
Részleteket a gyorsító használatáról és SDK letöltést a következő honlapon találhat: https://hailo.ai/ 

Hailo-8 M.2 modulok: M, B+M és A+E keys
Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.
Oszd meg ezt a cikket
ArchÍVUM
SolidRun - Bedrock PC
A Bedrock V3000 Basic egy kompakt, nagy teljesítményű, passzív hűtésű ipari PC, amely az AMD RyzenTM Embedded V3000 processzorra épül és a tervezés során a zord ipari körülmények által támasztott elvárásokat vették figyelembe.